Vrijeme je da se zaustavi gradska vijećnica Grada Rijeke Ivona Milinović

Iako svjesni da objavom teksta pogodujemo želji vijećnice Milinović da se o njoj govori, te da se njene neumjesne izjave spominju, ipak zbog njenog upornog nastojanja da se na neprimjeren način istakne i nužnosti da se njeni istupi najoštrije kazne, objavljujemo priopćenje Gradske organizacije Rijeka u cijelosti:

“Najnoviji istup gradske vijećnice iz redova HDZ-a, Ivone Milinović, vezan uz kritiku istaknutih riječkih udruga i prosvjeda “Pravda za djevojčice”, baca ljagu na sve članove gradskog vijeća, dokle god je takvoj osobi dopušteno da bude dio istog gradskog tijela poput ostalih vijećnika.

Kad se osoba iz javno političkog života grada, poput bezizražajne Milinović, ne može na niti jedan drugi način eksponirati, ni dobrim idejama, niti pametnim prijedlozima ili kvalitetnim radom, ne preostaje drugo nego pribjegavati ovakvim nebuloznim, neprimjerenim, neciviliziranim i neukusnim izjavama, ne bi li skupila lajkove. Jeftino. Jadno. Jednako tako je jadna i organizacija Riječkog HDZ-a koji za postupke Milinović umjesto isključenja samo podignu prst i kažu: no, no!

Takvim karikaturama nije mjesto u Gradskom vijeću Grada Rijeke, niti na ijednoj drugoj funkciji. Stoga Hrvatski laburisti GO Rijeka traže hitnu smjenu problematične Ivone Milinović, kao i javnu ispriku.

Ujedno očekujemo i očitovanje riječkog HDZ-a, kao organizacije koja podržava takvu članicu i delegira je da ih predstavlja na raznim funkcijama u Gradu Rijeci.”

 

Vedran Sabljak, predsjednik GO Rijeka

| Broj posjeta: 95 |

Želite li komentirati? Objava: "Vrijeme je da se zaustavi gradska vijećnica Grada Rijeke Ivona Milinović"

Imate li komentar?