U Solinu osnovan pedeseti ogranak Hrvatskih laburista

Jučerašnji je dan, 13. siječnja, po mnogim stvarima obilježen u povijesti. Solinjani, a s njima i naša, splitsko-dalmatinska županija, upisali su u tu povijest (nama značajnu) još jednu.

Osvitlili smo prvu kalu. Danas je, naime, osnovan ogranak Solin, ogranak još jednog grada duge povijesti, ali i grada s najmlađim stanovništvom trenutno u Hrvatskoj. Na ovaj se način, pod svitlom ferala koje su užegli ogranci laburista od večeras more učinit đir od spli’ske rive, pa uz Jadro, priko svih 7 Kaštilih do kule Kamerlengo (a ko van je lipje i obratno).

laburisti solina

Za predsjednika ogranka Solin izabran je Zvonimir Dugeč, za tajnicu Ivana Božić, a za članove Izvršnog odbora Ante Buklijaš, Mate Buklijaš i Joško Matijević. Osnivačkoj su skupštini u ugodnoj atmosferi Doma kulture Zvonimir nazočili i članovi ogranaka Trogir (uz predsjednicu Linu Bujas), Split (uz predsjednika Gorana Olujića), Kaštela (uz predsjednika Jadrana Perišu), povjerenik za grad Sinj Marinko Poljak i županijski povjerenik Marko Mlinar.

U nadi da će se naša kala skoro produljit, ali i proširit u pjacu, najavljujemo skoro osnivanje podružnice.

Neka mladi (i po ogranku, ali i po godinama svih članova vodstva ogranka) Solinjani daju dodatan polet laburistima splitsko-dalmatinske županije!

Čestitamo!

| Broj posjeta: 2.265 |

1 komentar u "U Solinu osnovan pedeseti ogranak Hrvatskih laburista"

  1. Čestitam, i želim vam odlične rezultate u teškom radu u realizaciji našeg programa, te ostvarenje ciljeva na ovogodišnjim izborima. SRETNO !!
    D.Maravić iz Rijeke

Imate li komentar?