Tri godine od osnutka Hrvatskih laburista – Stranke rada

Tople i osunčane subote, 27. veljače 2010. godine održan je Osnivački sabor na kojem je srce počelo kucati novoj političkoj stranci, Hrvatskim laburistima – Stranci rada. Trideset i dva dana nakon osnivanja, Ministarstvo uprave izdalo nam je i Rješenje, nakon čega smo krenuli u tešku, ali izazovnu društveno-političku borbu, kako bi našemu društvu vratili zagubljene vrijednosti, a ljudima osmijeh na lica.

Stoga, s ponosom i zahvalnošću čestitam svim članicama i članovima Hrvatskih laburista prve tri godine zajedničkog djelovanja u stranci koja je u vrlo kratkom vremenu postala treća politička snaga u Hrvatskoj s više od osam tisuća članova.

Zaslužili smo povjerenje građana na prošlim parlamentarnim izborima zahvaljujući radu svih nas i jasnoj, dosljednoj politici koju zastupamo. Povjerenje i dalje raste, a to nas naravno dodatno obvezuje i motivira.

Pred nama je novi izazov. U svibnju prvi puta izlazimo pred birače na lokalnim izborima s kandidatima za župane, gradonačelnike i načelnike te listama za vijeća općina, gradova i županija.

Naš temelj su vrijednosti koje zastupamo, vjerujemo da se isplati raditi pošteno i ispravljati društvene nepravde, isto tako znamo da treba nagrađivati sposobnosti i ideje, ali ne na račun obezvređivanja rada i onih koji žive od svoga rada. Upravo to razlikuje Laburiste od ostalih stranaka.

Čestitamo!

Dragutin Lesar, predsjednik stranke

p.s.

Svim članovima i simpatizerima kao poklon za rođendan naša pjesma. S ponosom ju poslušajte!

| Broj posjeta: 941 |

1 komentar u "Tri godine od osnutka Hrvatskih laburista – Stranke rada"

  1. Nadam se da administrator odobri 🙂
    Iz tiska je izašla knjiga LABUR ISTI
    pa me osobno zanima kao i večinu onih koji su je čitali ili je čitaju
    Ima li veze sa LABURISTIMA ili je to izmišljeno štivo i u Vašoj partiji ne hoda to tako ??

Imate li komentar?