Tomislav Badurina novi – stari predsjednik Ogranka Rab

Rab, 13. studenog 2017. – Održana je redovna skupština ogranka Rab na kojoj su članovi izabrali novog predsjednika i članove Izvršnog odbora ogranka.

Novo vodstvo ogranka preuzeo je u još jednom mandatu Tomislav Badurina kao predsjednik ogranka, dok su za članove Izvršnog odbora izabrani Nada Debelić, ujedno i tajnica ogranka te Milan Matijević, Vladimir Cerovski i Ivan Miholić.

Članovi su se u ugodnom radnom druženju osvrnuli na rad ogranka u protekle četiri godine. Svjesni teških izazova koji stoje pred njima spremni su se uhvatiti u koštac sa problemima koji muče stanovnike otoka Raba i poduzeti što je u njihovoj moći da na probleme ukažu, ali i da pomognu u njihovom rješavanju.

Redovnoj skupštini, nažalost, zbog loših vremenskih uvjeta i orkanske bure te prekida trajektnih linija nisu se mogli pridružiti predsjednik Nacionalnog vijeća Vedran Sabljak i tajnica podružnice Primorsko-goranske županije Gordana Vukoša, kao što je to bilo planirano, no prenijeli su želje za uspješan rad predsjedniku ogranka makar telefonski.

| Broj posjeta: 106 |

Želite li komentirati? Objava: "Tomislav Badurina novi – stari predsjednik Ogranka Rab"

Imate li komentar?