Svim građankama i građanima Republike Hrvatske čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja!

Danas se s ponosom sjećamo branitelja koji su dali najvrjednije što su imali, svoje živote, za uspostavu trajnog mira i stvaranje Hrvatske uspješnom državom. Premda smo izborili neovisnu državu, još uvijek nismo uspjeli dosegnuti razinu uspješnog društva u kojemu će svi građani uživati zajamčena prava i slobode, siguran posao, adekvatan standard i imati uvjete za dostojan i pristojan život.

Sigurni smo da hrvatski branitelji nisu podnijeli ogromnu žrtvu za domovinu kako bi već 23 godine nakon oslobođenja građani masovno iseljavali iz Hrvatske u potrazi za boljim životom. Upravo stoga naša je moralna obaveza, zadatak i dug prema braniteljima uložiti maksimalne napore za izgradnju boljeg, kvalitetnijeg i uspješnijeg društva na zadovoljstvo svih građana koji svoju budućnost neće biti prisiljeni tražiti izvan granica Hrvatske. Uspomena na branitelje kao stvoritelje države daje nam obavezu da budemo graditelji društva za kakvo su se nesebično borili.

Hrvatski laburisti – Stranka rada

| Broj posjeta: 18 |

Želite li komentirati? Objava: "Svim građankama i građanima Republike Hrvatske čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja!"

Imate li komentar?