Sretna 2020. godina

Drage laburistice i laburisti, građanke i građani Republike Hrvatske,

Želim vam sve najbolje u novoj 2020. godini! Želim da nam nova godina svima bude bolja od prethodne, a prvi korak za to moramo učiniti sami. Moramo shvatiti da mi, građani, birači, imamo u svojim rukama ključ vrata koja vode u bolju budućnost.

Vrijeme je da napokon krenemo prema tolerantnoj, modernoj i naprednoj Hrvatskoj. Nemojmo se oslanjati na druge, učinimo prvi korak, a to možemo već ove nedjelje na predsjedničkim izborima dajući podršku kandidatu Zoranu Milanoviću.

Ova godina bit će puna izazova. Nakon predsjedničkih, očekuju nas i parlamentarni izbori. Unatoč medijima koji nas, nažalost, ignoriraju, jer u svom elitističkom ponašanju podržavaju samo parlamentarne stranke, Hrvatski laburisti i dalje pokušavaju predstaviti svoje prijedloge i priopćenja i doprijeti do šireg kruga ljudi, ujedno i kroz suradnju s drugim strankama srodnih političkih stavova.

Činim i činit ću sve što je u mojoj moći ne bih li Hrvatske laburiste što bolje pozicionirao, te pokušao osigurati parlamentarni status, jer samo kao parlamentarna stranka možemo predlagati konkretna zakonska rješenja. Ako i kad osvojimo parlamentarnu većinu, moći ćemo sudjelovati u donošenju konkretnih zakona koji će biti na korist svim građankama i građanima Republike Hrvatske, a ne samo privilegiranim hadezeovcima i njihovim žetončićima.

Zato vas svih pozivam da ozbiljno shvatite svoja građanska prava i učinite nešto!

Za početak, izađite na izbore 5. siječnja i zaokružite kandidata Zorana Milanovića!

Ujedno hvala svim članovima i simpatizerima na podršci kroz naše turbulentno prvo desetljeće! Unatoč svim nedaćama, važno je da ostanemo vjerni sebi i svojim ciljevima, prvenstveno u zaštiti radničkih i građanskih prava.

I zato #uvijeklaburistički !

David Bregovac, predsjednik

| Broj posjeta: 55 |

Želite li komentirati? Objava: "Sretna 2020. godina"

Imate li komentar?