Pressica laburista: „Čak i vrtiće žele pretvoriti u noćnu moru“

Hrvatski laburisti – Stranka rada iz 1. izborne jedinice održati će u utorak 6. rujna 2011. u 11 sati u uredu Stranke, Ilica 108, održati će konferenciju za novinare po nazivom: “ČAK I VRTIĆE ŽELE PRETVORITI U NOĆNU MORU”

O čemu se radi?

Gradonačelnik Bandić i SDP u nečemu se ipak slažu. Spremni su dati (i žrtvovati) sve za vlast, ali vlast neće dati ni za što. Čak ni za djecu. Usudili su se u svoje politikantske igre uvući čak i vrtićku djecu. Svojim svađama, lošim potezima i nečinjenjem i roditeljima i vrtićima rade od života noćnu moru. Dolijevanjem ulja na vatru arbitrira HDZ. A sve bi se, naravno, moglo riješiti u tren. Ili ostavkama i izvanrednim izborima ili rebalansom proračuna.

Čiji je model za izračun cijene jaslica i vrtića bolji?

I jedan i drugi su kalkulantsko-voluntaristički.

Laburisti nude dugoročno rješenje.

Na konferenciji za novinare priopćiti ćemo i odluku o razlozima izlaska Hrvatskih laburista na parlamentarne izbore u 1. izbornoj jedinici.

Hrvatski laburisti jedina su stranka o čijim se listama ne odlučuje u središnjici. Kandidate biraju i liste sastavljaju ogranci i podružnice, a potvrđuje ih Nacionalno vijeće.

Hrvatski laburisti su stranka bez torbara, jedina stranka koja neće sklopiti financijski savez s tajkunima već isključivo sa svojim simpatizerima i glasačima, koji znaju da su dionice Hrvatskih laburista najunosnije političke dionice. Jedine s kojima će profitirati svi oni koji žive od svojega rada.

| Broj posjeta: 1.159 |

Želite li komentirati? Objava: "Pressica laburista: „Čak i vrtiće žele pretvoriti u noćnu moru“"

Imate li komentar?