Predsjednici stručnih odbora posjetili Sabor

Predsjednici stručnih odbora Hrvatskih laburista posjetili su Sabor, pri čemu su održali radni sastanak sa zastupnicima kluba. Podsjetimo, krajem su ožujka Hrvatski laburisti oformili dvadeset i dva stručna odbora čije su temeljne zadaće pomoć saborskim zastupnicima i pomoć rukovodstvu stranke. Radni je sastanak osim za međusobno upoznavanje predsjednika odbora i zastupnika iskorišten i za utvrđivanje načina rada i suradnje odbora i stranke.

Konstruktivnom razgovoru i primjerima dobre prakse, te ponekim savjetima za lakši rad aktivno je sudjelovala večina predsjednika odbora, a čuli su se i korisni savjeti. Pomoć odborima za moguće javne nastupe pružiti će stručni tim stranke.

Predsjednici odbora također su u kratkom razgledavanju zgrade Sabora kroz koje ih je povela predstavnica Službe za odnose s javnošću, upoznati s nekoliko činjenica iz povijesti Sabora. Naravno, tradicionalna manira posjete saborskoj galeriji i praćenja dijela sjednice, na kojoj su u tom trenutku raspravljali zastupnici naše stranke, ni u ovom slučaju nije izostala.

— Uredništvo

| Broj posjeta: 890 |

Želite li komentirati? Objava: "Predsjednici stručnih odbora posjetili Sabor"

Imate li komentar?