Politika u službi građana – valutna klauzula i ovrhe (video)

Laburisti rade ZA građane, ne protiv njih. Laburisti PITAJU građane, a ne da se šutke povijaju pred “moćnicima” koji drže kapital. Laburisti vas SLUŠAJU, a tada djeluju. Sjećate se kada smo još u prosincu 2010. od guvernera Rohatinskog tražili ukidanje devizne klauzule? On nas je tada ismijao (lako za nas, zapravo je ismijavao građane), iako su vodeći ekonomisti podržavali naše zahtjeve. Nismo odustajali već smo ponovno tražili ukidanje klauzule. U međuvremenu smo prepoznali još dva velika problema koji tište velik broj građana – ovrhe i drugi mirovinski stup. I za to imamo rješenje, stoga smo pokrenuli akciju “Zahtjevnica“. Hoće li vlast i vladajući i na ovo ostati nijemi i slijepo slijediti svoje sponzore? Ostaje nam da vidimo, a do tada mi laburisti nećemo stati! U prilogu pogledajte video iz emisije koja se bavi daviznom klauzulom i ovrhama.

POLITIKA U SLUŽBI GRAĐANA – LABURISTI!

Dio priloga u kojem laburist Lesar daje komentar:

Kompletan prilog:

Reakcije građana:

U vezi vaše istine o nezakonitim ovrhama, želim ispričati svoju dramu koja mi se dešava ovih dana. Blokiran mi je račun gdje dobivam alimentaciju i dječji doplatak iz banke su me poslali u finu, gdje sam ispunila zahtjev za otvaranje računa posebne namjene, taj zahtjev u banku nije stigao, rekli su mi da nek pričekam još koji dan, pa ako ne stigne, vjerojatno se zagubio, onda nek dojdem ispuniti novi zahtjev. Tako ta drama traje iz dana u dan, na blokiranom računu su alimentacija i dječji, to su jedina primanja od kojih dijete i ja živimo i sad nemamo ni to i nikome ništa, nitko ne poduzima ništa. Uzimaju mi dijetetu kruh iz usta, ja jednostavno više ne znam šta mi je činiti?

Unaprijed vam zahvaljujem i slobodne to koristite i u javnosti, mene nije sram, oni se trebaju sramiti i nek svjet vidi kakva smo mi pravna država.

Lijep pozdrav,
Maja Kolar

| Broj posjeta: 1.255 |

Želite li komentirati? Objava: "Politika u službi građana – valutna klauzula i ovrhe (video)"

Imate li komentar?