Podrška prosvjedu za očuvanje hrvatskih šuma!

Članak 1. Statuta Hrvatskih laburista – Stranke rada kao jednu od sedam osnovnih ideja na kojima se naše djelovanje temelji navodi borbu za zdravo društvo u zdravom okolišu, za društvo u kojem prirodna bogatstva Republike Hrvatske nisu samo izvor blagodati, već i naslijeđe za koje smo odgovorni pred onima koji su nam ga omogućili ali i pred onima kojima ga trebamo predati.

Prateći rad Zelenog odreda – foruma te udruge VIDRA – veterani i društvena akcija, uvjerili smo se kako njihova nastojanja imaju za cilj promociju održivog razvoja u kojem se životni standard građana ne podiže na štetu okoliša u kojem žive, nego ga unapređuje za buduće generacije. Štoviše, postupci na koje te udruge već mjesecima pokušavaju skrenuti pažnju postupci su u kojima ne da se okoliš uništava za dobrobit zajednice (što bi već po sebi bilo negativno) već se taj okoliš uništava za stjecanje koristi uskog kruga pojedinaca i odabranih grupa.

Stoga ovim putem pozivamo članove i simpatizere Hrvatskih laburista-stranke rada da nam se pridruže u što većem broju na prosvjedu u organizaciji Zelenog odreda i VIDRA-e 29. ožujka 2019. na Markovom trgu s početkom u 17 sati. Želimo li spriječiti daljnje uništavanje pluća Hrvatske sada je trenutak da glasno progovorimo o tome, ne smijemo dozvoliti da bogatstvo koje su nam priskrbile generacije nestane zbog interesa nekolicine sitnih i bezobzirnih duša!

Više informacija:

Zeleni odred – forum

| Broj posjeta: 27 |

Želite li komentirati? Objava: "Podrška prosvjedu za očuvanje hrvatskih šuma!"

Imate li komentar?