Panika, panika, panika!

Ovih dana pregledom našeg video kanala možete naići na poruku “This video is no longer available due to a copyright claim by Croatian Radiotelevision” ili u prijevodu, sve video materijale nepoćudnog i problematičnog sadržaja (pogodite za koga), video servis Youtube je uklonio i to nakon što je netko iz HRT-a (HDZ-a?) očigledno reagirao (pitamo se što su im rekli zašto da maknu video materijale).

Naime, koristimo video kanal na Youtubeu već duže od godinu dana i do sada nikada nismo imali problema s video materijalima. Ono što objavljujemo isključivo je vezano uz rad naše stranke, a koristimo materijale svih televizijskih postaja, uključujući i onu JAVNU, HRT-a. Nismo znali da objavom dijelova Dnevnika (koji je i inače dostupan na internetu) kršimo bilo čija prava. Hmm, zanimljivo. Želite znati koje su nam video materijale obrisali? Evo naziva:

Politička korupcija: do posla preko stranke (Dnevnik HRT)
Pišite Vladi – OSTAVKA! (Dnevnik HRT)

Iako je na našem kanalu trenutno dostupan 51 video, HRT su smetala upravo ova dva. A nije da ih nema još od iste TV kuće…

Jedva čekamo slijedeće PANIČNE poteze HDZ-a i pulena… Dobro su nas počeli nasmijavati.

Trebamo li još što reči?

(U nastavku original obavijesti od Youtube-a)

ATTENTION

We have received copyright complaint(s) regarding material you posted, as follows:

 • from Croatian Radiotelevision about Politička korupcija: do posla preko stranke (Dnevnik HRT) – LaburistiHR
  Video ID: eYRbhkmPMNg
 • from Croatian Radiotelevision about Pišite Vladi – OSTAVKA! (Dnevnik HRT) – LaburistiHR
  Video ID: OO1YxXynq3w

Please note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos you have uploaded. Please delete any videos for which you do not own the necessary rights, and refrain from uploading infringing videos.

If you are unsure what this means, it is very important that you visit our Copyright Tips guide.

If one of your postings has been misidentified as infringing, you may submit a counter-notification. Information about this process is in our Help Center.

Please note that under Section 512(f) of the Copyright Act, any person who knowingly materially misrepresents that material was disabled due to mistake or misidentification may be liable for damages.

For your reference, a copy of this message has been sent to you via email, and can also be located in your Account Warnings page.

| Broj posjeta: 1.526 |

2 komentara u "Panika, panika, panika!"

 1. SINDIKATI I SINDIKALNI PREDSTAVNICI VI BORCI ZA RADNIČKA PRAVA GDJE STE?CVJETAJU LI RUŽE RADNICIMA DOK SE PREKO NJIHOVI OBESPRAVLJENI LEĐA STVARAJU TAJKUNI KOJI IH IZRABLJUJU?’ZAŠTO ŠUTITE DOK NEPRAVDA I RADNIČKA PRAVA GUTAJU RADNIKA I OD NJEGA STVARAJU ROBA NOVOGA DOBA?DALI I VI MISLITE KAKO SMO NA PRAVOM PUTU PA ŠUTITE A JEDINI STE JOŠ OSTALI DA ŠTITITE MALOG ČOVJEKA .Kako se ponašaju predstavnici vlasnika u tvrtkama, MENAĐERI ,gdje je država većinski vlasnik. DRŽAVA KAO LOŠ GOSPODAR- vlasnik?Tko tu komu odgovara i tko koga bira pita se naš mali čovjek i radnik koji je prinuđen da šuti, jer lako postoji mogućnost da ostane na ulici i pridruži se br:336.000, očekujući sindikalnu zaštitu i tako ne dobije niti ono malo mrvica za preživljavanje obitelji.Dok oni koji primaju visoke menađerske plaće,koji su plaćeni da ugovore poslove,da stvore radne uvjete i plate taj rad radnika,ne osjećaju krivicu nizašta nego je opet kriv netko drugi a tko??Oni su figure za potpis plate i nošenje kravate. Tako sve u krug preko leđa našeg malog čovjeka,našeg radnika u većini slučajeva obespravljenoga.Kuda idu novci i kako se terete troškovi,puno posla za financijsku policijuRADNIKA I NJEGOVA PRAVA.Kamo odlazi novac iz proračuna koji puni naš porezni obveznok??Kako se po u svim firmama.Nema liječenja bez prave dijagnoze jer bez nj nema prave terapije a stime niti izliječenja pacijenta rekao bi gos.Milanović koji ni sam ne nalazi riješenja baš zbog pogrešne dijagnoze…dokle još u ovom blatu?TKO GOD JEDNOM IZGUBI POVJERENJE ČOVJEKA ,TEŠKO DA GA IKADA VIŠE MOŽE NATRAG PRIDOBITI!!IZAĐI,DA SE NE SLAŽEŠ POKAŽI!!

 2. čovjek, kada se boji ako je u nevoji, radi sranja. što se više boji, radi veča sranja.
  tako da možemo očekivati još….
  baba

Imate li komentar?