Otvorena web stranica Bjelovarsko-bilogorskih laburista

Na adresi >> http://www.laburisti-bbz.com od danas možete pratiti rad laburista Bjelovarsko-bilogorske županije! Stranica je namijenjena informiranju građana o lokalnim i svim ostalim relevantnim aktivnostima i događajima koje će laburisti provoditi za građane. Stranicu su izradili Antonio Mitag, Arijan Šimek i Andrej Antolić kojima se uredništvo središnjice zahvaljuje. Smatramo kako će se i na ovaj način ideja laburizma proširiti među ljudima koji žele promjene.

To je ujedno i deveta web stranica neke podružnice ili ogranka, a popis svih do sada lokalnih stranica nalazi se >> ovdje.

Evo što vam putem svojih web stranica poručuju bjelovarsko-bilogorski laburisti:

“Evo i nas kod Vas i to sa razlogom. Mi smo Hrvatski laburisti iz Stranke rada Bjelovarsko-bilogorske županije, jedina radnička stranka u Hrvatskoj. Radimo na zaštiti radničkih i prava svih građana Hrvatske, koji žive od svog rada.

Trenutno smo organizirani kroz tri gradska ogranka: Bjelovar, Daruvar i Čazma, tri općinska ogranka: Veliko Trojstvo,Severin i Đulovac, te Županijsku podružnicu Hrvatskih laburista. U osnivanju su ogranci i u ostalim gradovima i općinama u našoj županiji.

Pozivamo Vas da nam se pridružite, kako bi mogli snažnije djelovati u rješavanju najbitnijih problema građana u mjesnim odborima, općinama i gradovima Bjelovarsko-bilogorske županije.”

>> http://www.laburisti-bbz.com/

| Broj posjeta: 1.555 |

Želite li komentirati? Objava: "Otvorena web stranica Bjelovarsko-bilogorskih laburista"

Imate li komentar?