Osnovana podružnica Varaždinske županije!

23. rujna u 19 sati održana je Osnivačka skupština podružnice naše stranke za Varaždinsku županiju. To je treća županijska podružnica stranke u Hrvatskoj. Točno 60 članova stranke izabralo je svoje rukovodstvo.

Za predsjednika podružnice izabran je Božidar Kolarić, dosadašnji županijski povjerenik.

Za članove Izvršnog odbora podružnice izabrani su Stjepan Bomeštar, Damir Borlinić, Tomislav Ledinko, Đuro Međeral i Jagoda Županjac.

Za tajnika podružnice izabran je Petar Grivec.

Laburisti varaždinske županije
U prvom redu s lijeva na desno: Božidar Kolarić, predsjednik podružnice Varaždinske županije, Rajko Bulat, predsjednik podružnice Međimurske županije, Dragutin Lesar, predsjednik stranke

Izabranim kandidatima i članovima obratio se i predsjednik stranke Dragutin Lesar. Zaželio je im je puno uspjeha u radu na pripremama za «predstojeće izbore koje HDZ neće nikako dobiti». Zamolioje svakoga člana i članicu da uvijek reagiraju na svaku nepravdu i nepoštenje unutar vlastitih redova jer stranka laburista je stranka za poštene ljude koji žele živjeti od svojega rada. Naveo je kako se sve više osjeća pritisak iz dviju najvećih stranaka, posebno iz SDP-a, koji procjenjuje kako im laburisti kradu glasove radništva, navodno tradicionalnoga dijela njihova biračkoga tijela, stajalište koje su prošli izbori i sadašnje ankete jasno demantirali. Lesar je upozorio i na mogućnost ubacivanja «krtica» u stranku u svrhu destabilizacije i dezorijentacije stranke. Kriterij za razlikovanje uvijek treba ostati moralna razina djelovanja.

U petak 24. rujna u 10 sati u Klubu Europa medija bit će održana medijska konferencija povodom osnivanja varaždinske županijske podružnice.

Predrag Daraboš

| Broj posjeta: 1.319 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovana podružnica Varaždinske županije!"

Imate li komentar?