Osnovana Podružnica Primorsko-goranske županije

U Rijeci je 09. ožujka 2011. godine održana Osnivačka skupština podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada za Primorsko-goransku županiju.

Za predsjednicu podružnice izabrana je Dubravka Nusbaum iz Rijeke.

Za tajnicu podružnice izabrana je Dina Domijan iz Crikvenice.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su:

1. Darko Manestar iz Crikvenice

2. Emiljana Bernardis iz Novog Vinodolskog

3. David Bregovac iz Fužina

4. Josip Brusić iz Rijeke

5. Marijana Perhat iz Rijeke

Osnivačkoj skupštini nazočio je Tonči Majica, Predsjednik Nacionalnog vijeća stranke.

Rastemo svakoga dana i Hrvatski laburisti-stranka rada se punom parom ustrojava, a poslije svoga Prvog Sabora, još žešće, zajedničkim snagama nastavljamo put za demokratsku slobodu, za istinu, za poštenje, za pravednost i za solidarnost u zaštiti dostojanstva svih građana lijepe naše napaćene domovine.

Stanislav Nusbaum

| Broj posjeta: 2.202 |

2 komentara u "Osnovana Podružnica Primorsko-goranske županije"

  1. Sve nas raduju ovakve vijesti.Optimizam raste,ljudi se dižu.Predsjednici podružnice Dubravki Nusbaum želim uspiješno vođenje podružnice.Svim članovima želim da nepokolebljivo prate na putu svog predsjednika Lesara.Koji je danas od rijetkih čista obraza i koji svojim primjerom svakodnevno potvrđuje sve moralne osobine prije svega čovjeka i Lsburiste.Neka nam je svima za primjer i onda naš uspijeh neće izostati.Koristim priliku da pozovem i sve ne članove,koji se osjećaju da su nam ciljevi zajednički,neka nam se pridruže na putu za bolju i pravedniju Hrvatsku.Puno uspijeha i pozdrava iz Rijeke od Mike L.;_)

Imate li komentar?