Osnovan ogranak u Trogiru (foto)

U Splitu izabrano novo vodstvo

Hrvatski laburisti – stranka rada dobila je još jedan ogranak i to u Trogiru. U Unescovom gradu 5. studenog 2010. održana je osnivačka skupština trogirskih laburista. Za predsjednicu ogranka izabrana je Lina Bujas, za tajnicu Anica Bodrožić, a za članove Izvršnog odbora izabrani su Anđela Pirner, Roko Katalinić i Mirko Žižak.

Skupštini su prisustvovali članovi ogranka Split, županijski povjerenik Marko Mlinar i povjerenik za Kaštela Jadran Periša.

Osnivanjem ogranka u Trogiru otvara se mogućnost novog političkog djelovanja u okviru laburističke opcije.

Pozivamo sve Trogirane da nam se pridruže u našoj odlučnoj borbi za dostojanstvo radnika i rada kao temeljne vrijednosti svakog društva.

Kako reče Laburist još jedna svijeća je upaljena među stoljetnim zidinama drevnoga grada. Moramo je slijediti za boljitak svih nas i za boljitak naraštaja koji dolaze.

Ujedno, u Splitu je 6. studenog 2010. godine održana skupština ogranka na kojoj je izabrano novo vodstvo:

Laburisti u Splitu

Goran Olujić predsjednik, Milan Zovko tajnik, Joško Maretić, Mira Morović i Marino Tomić, članovi Izvršnog odbora. Skupštini su prisustvovali predsjednik stranke Dragutin Lesar, potpredsjednik stranke Zvonimir Međeral te povjerenik za splitsko-dalmatinsku županiju Marko Mlinar.

Laburisti u Splitu na rivi

| Broj posjeta: 2.008 |

3 komentara u "Osnovan ogranak u Trogiru (foto)"

  1. Sve pohvale Lesaru za osnivanje stranke,mišljenja sam da je perspektiva pred strankom,da će radnici a i ostali pošten narod svojim priključenjem i podrškom moći ostvariti svoje ciljeve,da će prepoznati u čije se redove treba svrstati da bih ostvarili svoj cilj,cilj pravednije i poštenije nam Hrvatske.Neka vam predizborno geslo bude:NE BACAJTE VAŠE GLASOVE,GLASAJTE ZA HRVATSKE LABURISTE-STRANKU RADA!Pozdrav iz Rijeke.

  2. Lina Bujas je najgora nastavnica na ovome cijelome svijetu.

  3. Poštovani, Lina Bujas više nije članica stranke, a novo vodstvo možete vidjeti ovdje: https://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=905

Imate li komentar?