Održano tradicionalno središnje druženje Laburista (foto)

Tradicionalno središnje druženje Laburista ove je godine održano u Donjim Emovcima kraj Požege. U subotu 11. lipnja četristotinjak članica i članova Laburista pristiglih iz cijele Hrvatske sudjelovalo je u društvenim i sportskim aktivnostima, u lijepoj i skromnoj atmosferi seoskog imanja Zlatni Lug.

Skupu su prisustvovali saborski zastupnik i predsjednik stranke Tomislav Končevski te saborski zastupnik Jaroslav Pecnik. Prije sportskih natjecanja i druženja, održana je i sjednica Predsjedništva stranke – kazao nam je Davor Bošnjak, predsjednik podružnice Laburista Požeško-slavonske županije.

“Mentalna snaga je ono što nas pokreće, a nakon ovakvih druženja samo smo jači i spremniji za nove radne pobjede” istaknuli su članovi Laburista okupljeni s ciljem jačanja stranke.

>> Galerija fotografija

U sklopu druženja održana je i radna sjednica Predsjedništva stranke na kojoj je raspravljano o aktualnoj društveno-političkoj situaciji koja se mijenja iz sata u sat.

Kako proteklih, tako je i ove godine organiziran bogat zabavno-društveni program, a Laburistice i Laburisti su osim u druženju, razgovorima, šetnji i bistrenju misli za nove radne pobjede, sudjelovali i u sportskom dijelu programa.

Tako su u odbojci na pijesku prvo mjesto osvojili Koprivničanci ojačani međimurcima, a drugo i treće Osječani podijeljeni u dva tima. U boćanju su, očekivano pobjedu odnijeli Laburisti Primorsko-goranske županije ispred kolega kontinentalaca iz Varaždina i Vrbovca. U malom nogometu nakon ravnopravne borbe Požežani su osvojili zlato, ispred Laburista Stubice i prošlogodišnjih prvaka Osijeka, osvjetlavši obraz domaćinima. U najzanimljivijoj disciplini povlačenja užeta nakon nemilosrdne i žestoke borbe zlato je otišlo u najmnogoljudniji ogranak Laburista, u Križ, ispred kolegica i kolega iz cijele podružnice Zagrebačke županije i domaćina iz Požege.

Osim u takmičarskom dijelu, mnogobrojni su članovi iskušali svoje sposobnosti u streličarstvu, tj. gađanju lukom i strijelom gdje je također bilo zapaženih “pogodaka”.

Uz Sveti Martin na Muri 2013.e godine i prošlogodišnju Bedekovčinu, bilo je ovo treće središnje druženje, najbolje do sada te zahvaljujemo domaćinima, Laburistima Požeško-slavonske županije na sjajnoj organizaciji i gostoprimstvu! (IL)

| Broj posjeta: 728 |

Želite li komentirati? Objava: "Održano tradicionalno središnje druženje Laburista (foto)"

Imate li komentar?