Održana Radionica – predstavljanje kandidata Laburista

Laburistice i Laburisti pokazali su da s optimizmom možemo očekivati iduće lokalne izbore

Predstavljanje kandidata Hrvatskih laburista – Stranke rada za načelnike, gradonačelnike, župane i njihove zamjenike na idućim lokalnim izborima održano je u subotu, 12. siječnja, u Zagrebu na prvoj Radionici ove godine. Odaziv je bio velik, prisustvovalo je nešto više od sedamdeset kandidata iz cijele Hrvatske.

Radionicu je otvorio predsjednik Lesar kratkim uvodnim govorom. Jasno je poručio kandidatkinjama, kandidatima, zamjenicama i zamjenicima, da je prvo prestavljanje izuzetno važno i neponovljivo.

Uslijedilo je uspješno i instruktivno jednosatno izlaganje stručnjaka za govor, gospodina Davora Stankovića, magistra fonetike. Predstavljanje kandidatkinja i kandidata te njihovih zamjenica i zamjenika pokazalo je da su Laburisti spremni do kraja mjeseca predstaviti se javnosti. Pretpremijera je u potpunosti zadovoljila i najstrože kriterije. Govornici su imali prilike uočiti svoje pogreške, ako ih je bilo, a dragocjeno je bilo čuti tuđe govore i podijeliti iskustvo među kolegicama i kolegama.

Iduću subotu Radionica će biti posvećena sadržajima lokalne samouprave o kojima će izlagati profesor Ivan Koprić, uvaženi stručnjak za lokalnu samoupravu i predavač na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Unatoč vremenskim prilikama koje će mnogima otežati putovanje vjerujemo da će broj prisutnih i iduće subote biti podjednak. Pored predavanja imati ćemo prilike zajednički kroz pitanja i odgovore utvrditi znanje i dodatno ga proširiti. Očekujemo da svi koji dođu pripreme i svoja pitanja i iskoriste priliku čuti odgovore od stručnjaka. (dp)

| Broj posjeta: 1.308 |

Želite li komentirati? Objava: "Održana Radionica – predstavljanje kandidata Laburista"

Imate li komentar?