Održana Izborna skupština Podružnice grada Zagreba – Usprkos bahatoj gradskoj vlasti i dalje ćemo biti na usluzi Zagrepčanima!

Na upravo održanoj izbornoj Skupštini Hrvatskih laburista-Stranke rada Podružnice Zagreb bilo je riječi i o rezultatima njihovog rada u proteklih devet mjeseci, koliko djeluju u našem gradu. S ponosom su isticali pozitivan trend koji ostvaruje njihova Stranka, što potvrđuju rezultati istraživanja javnog mijenja i nezavisne ankete, po kojima će laburisti na predstojećim parlamentarnim izborima prijeći prag od pet posto.

Uspjesi su im time draži jer se gradska vlada prema njima odnosi arogantno i bahato, ne želeći im omogućiti ono što im je nužno potrebno za rad – adekvatan prostor. Iako u gradu postoje stotine praznih prostora, Gradski ured za upravljanje imovinom ne želi dodijeliti niti jedan laburistima, već ga radije izlaže zubu vremena i propadanju.

To je samo još jedan dokaz da su građani Zagreba taoci promašene politike SDP-a i njihovog odmetnutog gradonačelnika. Nemaju snage inicirati nove lokalne izbore jer znaju kakvi bi bili rezultati. Vladaju gradom kao i HDZ državom i građani će im na izborima reći: nikad više! To im građanai i sada poručuju na brojnim prosvjedima, jednako na Trgu žrtava fašizma kao i na Iblerovom trgu.

Uporna nastojanja SDP-a i njihovog produkta u liku gradonačelnika da na ovakav način onemoguće djelovanje Hrvatskih laburista najviše govore o njima samima, a nas još više motiviraju da nastavimo s našim radom kojemu je cilj uporno se boriti za dobrobit radnika, umirovljenika, studenata, djece i njihovih roditelja, nezaposlenih, obespravljenih i zaboravljenih…, ukratko – svih naših građana! Pa makar se sastajali u nečijoj garaži.

Maja Mirt Bićanić
Stručna suradnica za odnose s javnošću

| Broj posjeta: 1.841 |

3 komentara u "Održana Izborna skupština Podružnice grada Zagreba – Usprkos bahatoj gradskoj vlasti i dalje ćemo biti na usluzi Zagrepčanima!"

 1. ko je izgubio? :)))

 2. Bravo,bravo, samo naprjed!!!
  O Bandiću i SDP-u ne bih jer sam dobre volje.
  baba

 3. Nitko nije izgubio!

  Svi smo dobili 😀

  Romano Krauth
  Trnjanski Ogranak

Imate li komentar?