Nisu se udostojili primiti 61.738 potpisa građana (video)

Obzirom na činjenicu da jučer do 14,00 sati iz Ureda predsjednice Vlade RH, unatoč ponovljenom zahtjevu i nekoliko telefonskih razgovora, nismo dobili termin za predaju više od 61 000 pisama građana upućenih Vladi s zahtjevom za ostavkom, odlučili smo pisma u Vladu dostaviti danas. Zbog takvog odnosa i ignoriranja volje više od 61 000 građana više NE ŽELIMO razgovor s predsjednicom Vlade.

Iz našeg ureda u Ilici 108 krenuli smo u 11, 30 sati, a u sjedište Vlade stigli smo u 12,00 sati.

U nastavku čitajte izvještaj..

24sata
>> http://www.24sata.hr/politika/lesar-ce-danas-predati-kosor-potpise-nezadovoljnih-graana-211316

Index.hr
>> http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-odbila-preuzeti-60-tisuca-potpisa-hrvata-koji-traze-njenu-ostavku-/539649.aspx

Danas.hr
>> http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/02/25/0316006.html

HRT
>> link

Mi smo ovom akcijom rekli sve jer smo posrednici između građana i Vlade, dodao je Lesar te je istaknuo kako Premijerka i Vlada sada imaju samo jednu mogućnost – dostojanstveno i mirno napustiti Trg svetog Marka.

Prema posljednjim podacima, u akciji je sakupljeno 61 738 potpisa.

Lesar se osvrnuo na ankete prema kojima njegova stranka sječe sve veću popularnost. To nas raduje, istaknuo je Lesar i dodao kako Hrvatski laburisti ne uzimaju glasove SDP-a, već glasove građana. Najbolje bi bilo da su izbori što prije, zaključio je Lesar.

Predsjednik Hrvatskih laburista izrazio je žaljenje zbog sinoćnje upotrebe sile na prosvjedima. Prema nekim informacijama, istaknuo je Lesar, riječ je o grupi provokatora koji su se uvukli među prosvjednike. U ovom su trenutku kontinuirani prosvjedi najkorisniji za Hrvatsku, naglasio je Lesar.

Izvor: http://www.infopunkt.tv

| Broj posjeta: 2.175 |

7 komentara u "Nisu se udostojili primiti 61.738 potpisa građana (video)"

 1. Lesar i laburisti. Pridružite se Pernaru i demonstrantima. Iscrpljena su sva sredstva, preostaje samo upad na trg i fizičko izbacivanje HDZ-a iz vlade, sabora i ustavnog suda !
  Pridružite se i time ćete osigurati da demonstracije ne preuzmu loši ili zaluđeni ljudi. Ako želite da demonstracije budu kakve želite, morate im se pridružiti. Ako nećete vi, hoće drugi.

 2. svjedoci smo buđenja hrvatske mladosti i mijenja te se nadam da ćemo u skoroj budućnosti imati vlast koja je sposobna ćuti glas naroda koji ju plaća .
  svjestan građanin

 3. Ignorirali su 750.000 potpisa za referendum o moratoriju na promjene ZOR-a, ignoriraju preko 60.000 potpisanih zahtjeva hrvatskih građana da podnesu ostavke… Hoće li ignorirati i rezultate izbora?

 4. pretpostavljam da je ovo neki kradezeovski provokator … nađite si pedra (ili purdu) u svojim redovima….
  P.S. ako vam je do fizičkog obračuna slobodno se međusobno razračunajte…neće vas nitko razdvajati 😉

 5. Zar je itko zaboravio da je Lesar bio u HNS-u,otvorenoj stranci koja direktno rasprodaje Hrvatsku u EU,koja ima ubojice i prostitutke u svojim redovima,a o tome koliko ga cijene bivši sindikalci,neka svatko prosudi sam.Lesaru je bitno da uđe u Sabor sa svojom strankom,a o njegovoj koaliciji sa otpadom otpada poslije HDZ-a ne želim ni razmišljati.za mene je jednako opasna stranka do daljnjeg kao i sve ostale koje su ujedinjene u rasprodaji države i naroda u EU.čak me i cenzuriraju,ali imam ja još puno toga reći na temu Lesar,i prije i poslije izbora.

 6. Lesar i laburisti. Pridružite se Pernaru i demonstrantima. Iscrpljena su sva sredstva, preostaje samo upad na trg i fizičko izbacivanje HDZ-a iz vlade, sabora i ustavnog suda !

  Mislim da ovaj natpis napisan od jednog gosta ne odgovara za laburiste a posebno ne za gospodina Lesara mislim da on nije nasilnik da bi silom izbacivao sabor, osobno mislim da se on bori za boljitak svih gradjana RH i zelim mu u daljnjem radu puno uspjeha.

 7. Zaboravio si se potpisat s “Pozdrav iz HDZ-a”, mada sama poruka daje do znanja da si placeni provokator.

Imate li komentar?