Najava akcije ovog vikenda – I mi smo ovdje (Dubrava, Trešnjevka, Kaštel Stari)

Ogranak gornja Dubrava priprema svoju aktivnost u sklopu akcije “I mi smo ovdje” za subotu 4. prosinca 2010. sa početkom u 9,00 sati na okretištu tramvaja u Dubravi.

“Na navedeni dan odlučili smo građane počastiti jabukama i mandarinama. Kako bi ponuda bila upotpunjena i postigla maksimalan efekat pribavili smo oko 40 kg jabuka i isto toliko mandarina, a nije isključeno da će biti i kuhanog vina. Zapravo za svakog ponešto. Nadamo se da će vrijeme biti lijepo i da će građani koji toga dana budu prisutni uživati u ponudi i razgovoru sa našim aktivistima. Pridružite nam se!” – stoji u priopćenju ogranka.

Također, u sklopu akcije I MI SMO OVDJE ogranci Trešnjevka sjever i Trešnjevka jug u subotu 4. prosinca 2010. od 8 sati na Tržnici Trešnjevka ispred sjevernog ulaza građane Zagreba počastiti će kuhanim vinom.

Akciju nastavljaju članovi ogranka Trnje koji u nedjelju 5. prosinca, na sjevernom ulazu tržnice Savica, časte sugrađane kuhanim vinom i jabukama.

Hrvatski laburisti iz grada Kaštela planiraju druženje s građanima Kaštela u subotu 4. prosinca 2010. u Kaštel Starom na Rivi. Građanima ćemo darovati najukusnije mandarine iz doline Neretve, a uz to ćemo provesti i akciju iznenađenja pod nazivom “plave kuverte”.

Pozovamo vas na ugodno druženje!

| Broj posjeta: 861 |

Želite li komentirati? Objava: "Najava akcije ovog vikenda – I mi smo ovdje (Dubrava, Trešnjevka, Kaštel Stari)"

Imate li komentar?