Laburisti protiv mirovinske reforme

Država koja svoje rasipništvo prema članovima vlade, predsjednici, vladajućem aparatu, crkvi i susjednoj državi želi „zakrpati“ izmjenom mirovinskog sustava i predviđenom mirovinskom reformom svoje umirovljenike baciti na koljena, država je koja zabija čavao po čavao u vlastiti lijes.

Sramotnim nacrtom mirovinske reforme predviđa se niz mjera koji se kosi sa temeljnim stajalištima Laburista. Mirovinskom reformom dodatno se ugrožava ne samo dostojanstvo radnika i rada, već i pravo građana na pravednu mirovinu koja bi im trebala omogućiti život dostojan čovjeka, nakon godina doprinošenja općedruštvenoj koristi.

Privatizacija zdravstva i novi mirovinski sustav, paket je mjera nesposobne Vlade RH koji je ujedno i garancija da će Hrvatska ostati bez svojih građana.  Ovo je prosvjed na kojem svi moramo sudjelovati i suprotstaviti se odumiranju Hrvatske! Važno je doći i odaslati što jasniju poruku vladajućima, jer svi ćemo jednog dana u mirovinu, ili smo već umirovljenici ili su nam to roditelji, djedovi i bake!

Hrvatski laburisti-Stranka rada u potpunosti podržavaju  najavljeni prosvjed koji će se održati 20. listopada 2018.g. u 12 sati na Europskom trgu u Zagrebu.

| Broj posjeta: 23 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti protiv mirovinske reforme"

Imate li komentar?