Laburisti predstavili gospodarski program iz područja zdravstva

U četvrtak, 24. studenoga 2011. laburisti su u hotelu Panorama predstavili svoj program iz područja zdravstva na javnom sučeljavanju koje je organizirala Hrvatska udruga poslodavaca. Na ovom sučeljavanju koje je vodio Mislav Togonal sudjelovali su naši laburisti liječnici Dragan Maloševac i Stipe Drmić, a na vruću stolicu pred stotinjak posjetitelja, novinara i članova raznih udruga u zdravstvu sjeo je Stipe Drmić, specijalist psihijatar i laburistički kandidat na izbornoj listi u I. izbornoj jedinici.

Za protivnike u ovom sučeljavanju kolega Drmić imao je profesora Rajka Ostojića (Kukuriku koalicija), primarijusa Antuna Kljenka (HSP), državnog tajnika za zdravstvo Antu Zvonimira Golema (HDZ), profesoricu Anu Stavljenić Rukavinu (HSS) i saborsku zastupnicu Doricu Nikolić (HSLS). Uz Mislava Togonala moderator sučeljavanja bio je Saša Cvetojević (HUP), član upravnog vijeća HZZO-a. Sučeljavanje je trajalo puna dva sata, a voditelj Mislav Togonal predstavnike stranaka nije nimalo štedio te im je uz pomoć diskutanata iz publike postavljao vrlo otvorena i teška pitanja.

Laburisti su ponovili osnovne smjernice svog zdravstvenog programa, a naglasak je stavljen na potrebu konsenzusa u zdravstvu uz izdvajanje i osamostaljenje HZZO-a i stvaranje održivog i stabilnog financijskog sustava zdravstva.

Na slici: Dorica Nikolić (HSLS), Rajko Ostojić (SDP), Ante Zvonimir Golem (HDZ), Saša Cvetojević (HUP), Stipe Drmić (Hrvatski laburisti-Stranka rada), Ana Stavljenić Rukavina (HSS) i Antun Kljenak (HSP).

| Broj posjeta: 1.833 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti predstavili gospodarski program iz područja zdravstva"

Imate li komentar?