Laburisti PGŽ – sjednica Izvršnog odbora u Rabu

Hrvatski laburisti – Stranka rada su na sjednici Izvršnog odbora Županijske organizacije Primorsko-goranske županije održane u Gradu Rabu 18. siječnja 2020. g. dogovorili smjernice djelovanja za ovu godinu. Neke od glavnih tema bile su: uspješno odrađeni EU izbori unutar Amsterdamske koalicije, što je rezultiralo jednim mandatom u Europskom parlamentu; aktivnosti podrške predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću koji je postao predsjednikom RH, kao i predstojeći Parlamentarni izbori.

Predsjednik GO Tomislav Badurina i drugi čelnici Gradske organizacije Grada Raba spomenuli su nekoliko pitanja kojima će se organizacija pozabaviti ove godine. Prvenstveno se ističe problem manjka unutarnjih i vanjskih sportskih prostora. Ovo je pitanje od izuzetne važnosti ne samo za domaće stanovništvo, prvenstveno za mlađu populaciju, nego i za goste koji bi voljeli doći na Rab tijekom zime. Članovi spominju i nedostatak kulturnih događanja, osobito izvan ljetne sezone. Nastavno se nameće i tema turizma koji zimi ima slabe rezultate, osobito zbog nedostatka kulturne i sportsko-rekreativne ponude, te manjka sadržaja.

Upravo su to problemi na kojima će kako lokalna, tako i županijska organizacija Hrvatskih laburista inzistirati i nastojati ponuditi rješenja. Službeni sastanak završio je druženjem povodom kraja prošle i početka nove 2020. godine.

| Broj posjeta: 23 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti PGŽ – sjednica Izvršnog odbora u Rabu"

Imate li komentar?