Laburisti na okruglom stolu: „Kakve Hrvatske željeznice trebamo?“

Fakultet prometnih znanosti i Sindikat hrvatskih željeznica organizirali su okrugli stol pod nazivom “Kakve Hrvatske željeznice trebamo?“. Okrugli stol je održan dana 22. 11. 2011.

Okruglom stolu odazvali su se čelnici željeznica i sestrinskih tvrtki, te neke parlamentarne stranke. Tako su u raspravi sudjelovali SDP, HNS, HSP i Hrvatski laburisti – Stranka rada. Na okruglom stolu laburisti su bili u jakom satavu koje su predvodili Darko Vukušić, Ivan Krok i Mario Jurin. U raspravi je laburiste predstavljao D. Vukušić.

Tijekom razgovora dotaknule su se mnoge kao što su: strateški ciljevi reorganizacije i restrukcije sustava HŽ-a, strateški i operativni ciljevi modernizacije željezničkog sektora u RH, te smjernice programa političkih stranaka u željezničkom sektoru.

Ukazali smo na program Hrvatskih laburista – Stranke rada, prema kojem ne želimo dati u koncesiju izgrađenu infrastrukturu, sudjelovali smo u razgovoru o vođenju željeznica i o problemima vezanim uz željeznički promet u RH. (MJ)

| Broj posjeta: 1.177 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti na okruglom stolu: „Kakve Hrvatske željeznice trebamo?“"

Imate li komentar?