Laburisti Križa na ponos sumještanima – pokazali kako se vodi općina!

Križ, 14. rujna – Dan Općine Križ i blagdan Uzvišenja Svetog Križa obilježen je Svečanom sjednicom Općinskog vijeća. Sjednici su nazočili Predsjednica Laburista Nansi Tireli, glavni tajnik Damir Hrdas, kolege načelnik Velikog Trgovišća Robert Greblički i predsjednik podružnice Krapinsko-zagorske podružnice Tomislav Končevski. Pozivu Svečanoj sjednici odazvali su se i predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Dražen Bošnjaković, gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić kao i ostali gradonačelnici i načelnici, bivši Općinski načelnici i predsjednici Općinskog vijeća Općine Križ, predstavnici državnih tijela, ustanova, udruga, trgovačkih društava.

Laburisti Marko Magdić i Nansi Tireli

Načelnik općine Križ, Laburist Marko Magdić u osvrtu rada u proteklih godinu dana naglasio je bitne projekte koji su napravljeni, predstavio projekte u realizaciji kao i plan rada u predstojećem vremenu u svrhu što boljeg i kvalitetnijeg života svih stanovnika općine Križ.

Mladi ljudi dobili su povjerenje svojih sumještana i obnašajući odgovorno svoju dužnost, jasno dali do znanja u kom smjeru je općina Križ išla prije, u kom smjeru ide danas i u kom će smjeru ići sutra.

U ova teška vremena poštenim i predanim radom jasno su dali svima do znanja što znači biti izvršna vlastu u svojoj općini i kako raditi za opće dobro.

Ponosni smo na Vas.

Čestitamo svim stanovnicima općine Križ njihov dan kao i svim Laburistima općine Križ te im želimo puno uspjeha. (DH)

Načelnik Općine Križ Marko Magdić (Laburisti)

| Broj posjeta: 481 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti Križa na ponos sumještanima – pokazali kako se vodi općina!"

Imate li komentar?