Laburisti krenuli u lov na 10 mandata (video)

Zagreb, 10. studenog — Danas točno u podne predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar, zajedno sa suradnicima, predao je Državnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za svih deset izbornih jedinica. Tom je prigodom pred svim relevantnim medijima istaknuo kako je time završena višemjesečna demokratska procedura sastavljanja kandidacijskih listi na koju je, obzirom da Hrvatski laburisti prvi puta izlaze na izbore, izuzetno ponosan. Kao nositelj svih listi uz potporu svih 140 kandidatkinja i kandidata, Dragutin Lesar i Laburisti kreću po deset mandata, što je prema aktualnim društveno-političkim događajima zasigurno vrlo realna procjena.

Ispred DIP-a, kandidacijske liste su zaprimili potpredsjednica Zdravka Čufar Šarić i član Davor Orlović. Nakon jednosatne tehničke procudere, DIP je utvrdio da lista Hrvatskih laburista nema nikakvih pogrešaka, te da smo spremni za naš najveći ispit – parlamentarne izbore.

Vjerujemo da ćemo uz pomoć Plana A i vrijednih ljudi, članova i simpatizera, uspjeti u naše društvo vratiti kroz dvadesetak godina zagubljene vrijednosti – istinu, znanje, rad, poštenje i društvenu pravednost. Pomognite nam i vi, dragi građani i građanke, ispraviti nepravde u hrvatskom društvu. Na dan izbora izaberite Hrvatske laburiste – Stranku rada!

| Broj posjeta: 2.294 |

1 komentar u "Laburisti krenuli u lov na 10 mandata (video)"

  1. Kao politički minimalist, bio bih sasvim zadovoljan ako bi se bar za početak spriječilo stvaranje novih nepravdi. Mnogo toga u ekonomiji politika više nema pod svojim nadzorom. Ortačka društva i društva kapitala su se nažalost osamostalila do te mjere, da ona diktiraju uvjete politici, a ne obratno. Vraćanje tih odnosa u normalan poredak stvari, ne će biti uopće lak zadatak.
    Sa srećom vam bilo 🙂

    [rjk]

Imate li komentar?