Laburisti iz cijele Hrvatske na Bedekovčanskim jezerima druženjem započeli radnu jesen (foto)

U subotu, 12. rujna, Laburisti iz cijele Hrvatske na Bedekovčanskim su jezerima u Krapinsko-zagorskoj županiji, u kojoj redovno postižu dobre izborne rezultate, uživali u opuštajućoj atmosferi. Nakon pozdravnih govora Tomislava Končevskog, predsjednika podružnice domaćina, te predsjednice Nansi Tireli koja je zaželjela svima ugodno druženje bez politike, malo manje od četiri stotine članica i članova uživalo je u cjelodnevnom ugodnom, skromnom i motivirajućem druženju.

Tako je i bilo, puno glazbe, plesa onih najopuštenijih, malonogometnog turnira, kartaških igara te natjecanja u zabavnom kvizu znanja (pub kviz), šetnje oko jezera i naravno puno odličnog graha i roštilja. Pobjednici kviza zaslužili su pehare i medalje – prvo mjesto osvojila je ekipa iz Primorsko-goranske podružnice, druga je bila ekipa iz ogranka Velika Gorica, a treća ekipa Međimurske podružnice. Sudeći po atmosferi na Bedekovčanskim jezerima, Laburisti su spremni s puno entuzijazma i dobre organizacije ući u kampanju za parlamentarne izbore.

>> Pogledajte galeriju

| Broj posjeta: 385 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti iz cijele Hrvatske na Bedekovčanskim jezerima druženjem započeli radnu jesen (foto)"

Imate li komentar?