Kompletirana tijela stranke, pred njima je izazovan četverogodišnji mandat

Zagreb, 18. ožujka 2017. – Nakon što su 26. veljače 2017. godine delegati na 4. Saboru Hrvatskih laburista izabrali novo rukovodstvo i članove Središnjih tijela, ove je subote završeno s konstituiranjem svih središnjih tijela Stranke.

Na konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora za predsjednika je izabran Matija Matanović iz Karlovca, Sudom časti će predsjedavati Tomislav Kolundžić iz Vrbovca dok će Statutarnu komisiju voditi Zoran Poturica iz Karlovca.

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Nacionalnog vijeća tajnim glasovanjem za predsjednika Nacionalnog vijeća izabran je Vedran Sabljak iz Rijeke, a za zamjenike predsjednika Nacionalnog vijeća izabrani su Kristina Šimanović iz Zagreba i Stjepan Fotović iz Vrbovca.

Članovi Nacionalnog vijeća, tajnim su glasanjem na prijedlog predsjednika Stranke Davida Bregovca birali i četvero članova Predsjedništva. Tako su Rajko Bulat iz Čakovca, Jurica Klarić iz Kutine, Darko Tetec iz Koprivnice i Stevo Turčinović iz Križa u prvom krugu izabrani u Predsjedništvo, čime je to operativno tijelo Stranke kompletirano. Podsjetimo, uz njih četvero biranih članova, Predsjedništvo čine predsjednik Stranke David Bregovac iz Rijeke, potpredsjednici Snježana Kirinić iz Karlovca i Bruno Zorić iz Osijeka te tajnica Stranke Maja Ilčić iz Zagreba.

Predsjedništvo Laburista

Nacionalno vijeće Laburista

| Broj posjeta: 2.004 |

Želite li komentirati? Objava: "Kompletirana tijela stranke, pred njima je izazovan četverogodišnji mandat"

Imate li komentar?