Koliko se ozbiljno trese fotelja Andreja Plenkovića i je li to vlast kakvu želimo?

Da je HDZ kriminalna organizacija, to smo znali odavno. Da sve afere nađu put do očiju javnosti, također je općepoznata činjenica. Isto tako je poznato javnosti kako se u mnogima aferama i protuzakonitim aktivnostima javljaju HDZ-ovi šoferi, nevidljivi, dobro upućeni ljudi. Dok zavaljeni u službenim vozilima raspravljaju o raznim temama, bahati političari i ne razmišljaju o tome da ih “nevidljivi” šoferi slušaju. Vjerojatno ti isti političari često svoje šofere koriste i za obavljanje tajnih poslova, vjerujući u njihovu lojalnost zbog toga što su ih uhljebili, dajući im tako posebnu moć, koju ti isti šoferi itekako dobro iskoriste.

Ono što je nažalost postala hrvatska stvarnost, jest problem upletenosti najvišeg državnog vrha u razne afere, curenje informacija, uhljebljavanje podobnih i slično. Hoće li DORH utvrditi na koji način su povjerljive informacije o uhićenju stigle do jednog šofera, veliko je pitanje.

Iako se Plenković brani od preuzimanja odgovornosti za kadar kojim se okružio, nije li vrijeme da netko za nešto preuzme odgovornost u Hrvatskoj?! Njegovanjem nezakonitog i nemoralnog postupanja, HDZ, kriminalna ogranizacija, podržava sve najgore u lijepoj našoj, kriminal, korupciju, iznuđivanje, zastrašivanje, uhljebljivanje…

No, uz sve navedeno, Hrvatski laburisti-Stranka rada se pitaju zašto se u državi gdje se bez HDZ-ove članske iskaznice ne smiješ ni olakšati u javnom WC-u, a kamoli reći nešto “kontra” vladajućih u državnim medijima, već danima vrte vijesti o HDZ-u? Svjedočimo li sukobu dviju struja HDZ-a kroz aferu SMS? Tko je dopustio medijima u službi države da takve vijesti ne samo objave, nego svakodnevno vrte po cijeli dan? Koriste li Plenkovićevi protivnici priliku da na njega prebace odgovornost za pogrešku potpredsjednika Vlade RH ili je Plenković spretno iskoristio aferu SMS kako bi se riješio “druge struje” u HDZ-u, ostaje za vidjeti.

U svakom slučaju, jedno je jasno, ovakav HDZ je stranka kojoj nije mjesto u časnom domu, Hrvatskom saboru, niti je to stranka za koju treba glasati!

| Broj posjeta: 33 |

Želite li komentirati? Objava: "Koliko se ozbiljno trese fotelja Andreja Plenkovića i je li to vlast kakvu želimo?"

Imate li komentar?