Kandidati odradili i posljednju radionicu

U subotu, 2. veljače 2013. održana je zadnja po redu radionica za kandidate za načelnike, gradonačelnike i župane i njihove zamjenike, kao i za predsjednike podružnica. Tema zaključne radionice u svrhu pripreme za lokalne izbore bila je financiranje kampanje i zakonska pravila vezana uz izbornu promidžbu.

Predavanje je održao predsjednik stranke Dragutin Lesar koji je sudionike izbora detaljno upoznao s novim zakonom vezanim uz lokalne izbore, otvaranjem posebnih računa za financiranje kampanje, vođenjem kampanje te pripremu svih potrebnih materijala u tu svrhu.

Hrvatski laburisti po prvi puta izlaze na lokalne izbore, nakon parlamentarnih izbora 2011. godine kada su osvojili 6 saborskih mandata, a do danas se potvrdili kao treća najjača stranka u državi s rejtingom od oko 10 posto. Na ovim lokalnim izborima žele ponovno potvrditi svoju snagu kao treće stranke u državi.

Kandidati za načelnike, gradonačelnike i župane i njihovi zamjenici sada se mogu posvetiti svojim kampanjama, a mi im želimo sve najbolje i sretno! (ko)

| Broj posjeta: 898 |

Želite li komentirati? Objava: "Kandidati odradili i posljednju radionicu"

Imate li komentar?