Kako to rade Laburisti

Bjelovar, 5. travnja — “Napiši u tekstu da su nam od ove kišurine guzice promočile”, javlja mi se dobra duša kampanje, naš Mato iz Garešnice, gdje su se trenutno nalazili. I dok se dio tima na čelu s Nikolom Vuljanićem probija Slavonijom (Požega, Pakrac i Lipik, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Đakovo, Osijek, Vinkovci, Vukovar..), i dok se dio tima vrzma po Zagrebu, a dio po Dalmaciji, onaj predvođen Dragutinom Lesarom kisnuo je u Bjelovaru, Daruvaru i Garešnici. No, za Laburiste ništa neobično. I današnji su dan obilježili srdačni razgovori na tržnicama i ulicama, uz već tradicionalni laburistički poklon – domaću jabuku! (tt)

Jabuke i Laburisti

| Broj posjeta: 954 |

1 komentar u "Kako to rade Laburisti"

  1. Puno puta smo se pitali što nude Laburisti?Nevezano uz gornji tekst zaokupljen sam mišlju da i Hrvatska ima svoju kavu kao što to imaju Turska Italija i td.Ta kava bila bi sitna mješavina prave kave i rogača. Da reko sam rogaća nadomjestak za 50% kave ali u našem slućaju istog sadržaja /veća šalica/ uz istu cijenu.Takova kava zvala bi se CROKA ili možda po našem poznatom CROKOPU po njemu ako bi on na to pristao!
    Takove stvari pomogle bi Turističkoj zajednici u još većoj afirmaciji/reklama/ a i domicilnom stanovništvu. To bi bio moj konkretni DOPRINOS Laburistima uz nailazeći praznik 1. Maja.Zato živjela CROKA I TURISTIČKA SEZONA U ZNAKU POPI CROKU U PRIRODNOM TOKU! Anton Bartolić – Laburista

Imate li komentar?