Josipović primio izaslanstvo Hrvatskih laburista-stranke rada

ZAGREB, 4. svibnja 2010. (Hina) – Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je izaslanstvo Hrvatskih laburista – Stranke rada, predvođeno predsjednikom stranke i saborskim zastupnikom Dragutinom Lesarom, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Hrvatski laburisti kod predsjednika Josipovica

Izaslanstvo je predsjednika Josipovića upoznalo s programom Hrvatskih laburista, koji se temelji na zauzimanju za društvenu solidarnost i ostvarivanje zajamčenih prava radnika te za vođenje takve ekonomske politike koja će stimulirati zapošljavanje, odlučno štititi radnike, nezaposlene i umirovljenike, promicati poštenje, rad i adekvatno vrednovanje rada, znanje te društvo jednakih mogućnosti.

Članovi stranke Hrvatskih laburista posebno su istaknuli kako žele energično ustrajati u borbi protiv korupcije, nepotizma, rasprodaje zemljišta, voda, infrastrukture, otoka, obale, sustava za prijenos energenata te državne imovine o kojoj ovisi stvarni suverenitet Hrvatske, navodi se u priopćenju.

Naglasili su također da Hrvatske laburiste – Stranku rada čine ljudi kojima je stalo do pravde, socijalne jednakosti i dostojanstva svakoga građanina.

Uz predsjednika stranke Dragutina Lesara, susretu su nazočili Tonči Majica, Ivan Pavleka, Nikola Vuljanić i Božidar Kolarić.

(Hina)
Fotografija: Ured predsjednika

| Broj posjeta: 1.137 |

Želite li komentirati? Objava: "Josipović primio izaslanstvo Hrvatskih laburista-stranke rada"

Imate li komentar?