Hrvatski laburisti upozoravaju na grubo kršenje zakona u izborima članova vijeća mjesnih odbora u općini Čepin

Nakon objave zbirne kandidacijske liste 4.veljače, Općinsko izborno povjerenstvo na dan izbora promijenilo glasačke listiće

(Zagreb, 4. ožujka 2012.) Hrvatski laburisti upozorili su danas na grubo kršenje Zakona o izboru članova jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u Općini Čepin, Osječko-baranjska županija. Danas su naime u tijeku izbori za članove vijeća mjesnih odbora u općini Čepin, a nadležno izborno povjerenstvo koje je sastavilo zbirnu listu i objavilo je na na svojoj web stranici http://www.cepin.hr/component/content/article/34-vijesti/218-zbirna-kandidacijska-lista-za-izbore-vijea-mjesnih-odbora naknadno je protivno Zakonu promijenilo redoslijed stranaka na glasačkom listiću.

Obzirom da su Hrvatski laburisti kampanju vodili sukladno zbirnoj kandidacijskoj listi koja je objavljena na web stranicama općine Čepin, i prema toj zbirni listi bili prva stranka po redoslijedu, nakon promjene glasačkih listića to više nisu pa ispada da su kampanju zapravo radili za drugu stranku.

Predsjednik podružnice Osječko-baranje županije, Željko Lukšić rekao je kako će Hrvatski laburisti zbog kršenja zakona zatražiti poništenje ovih izbora i zatražiti ponovljene izbore.

Dodatne informacije:
Ksenija Oletić, suradnica za medije
mobitel: 098/384-005
mail:mediji@laburisti.com

| Broj posjeta: 912 |

Želite li komentirati? Objava: "Hrvatski laburisti upozoravaju na grubo kršenje zakona u izborima članova vijeća mjesnih odbora u općini Čepin"

Imate li komentar?