Hrvatski laburisti neće posustati u borbi za Hrvatskom kakvu ste sanjali

Hrvatski laburisti s tugom i poštovanjem, zahvalnošću i ponosom sjećaju se žrtve Škabrnje i Vukovara u velikosrpskoj agresiji.

Stradanja civila i branitelja u ratu diljem Hrvatske trajan su podsjetnik i obaveza svih nas da, nakon njihove žrtve u stvaranju države, predano i beskompromisno radimo na izgradnji pravednog i poštenog društva za sve građane kakvo smo, vjerujemo, svi zajedno sanjali u tim herojskim danima.

Dostojanstvenim obilježavanjem Dana sjećanja pokazujemo da njihova žrtva nije bila uzaludna, a nama nalaže da uložimo najveći mogući napor u stvaranju društva jednakih, ravnopravnih i zadovoljnih građana. Pred nama je zadaća da u miru nastavimo snažnu borbu za bolju Hrvatsku jer smo uvjereni da branitelji nisu dali najviše što su mogli, svoje živote, da bismo danas bespomoćno promatrali masovna iseljavanja iz države za koju su se nesebično borili.

Svi pripadnici ovoga društva, a ponajprije nositelji vlasti, moraju učiniti sve kako bi osigurali pristojan život svakome građaninu, što podrazumijeva otvaranje novih radnih mjesta na kojima će zaposleni biti pošteno plaćeni za pošteno odrađeni posao. Nužno je suzbiti i netoleranciju i diskriminaciju u društvu kako bi Hrvatska ušla u krug demokratskih, civiliziranih, progresivnih zemalja u koju će svi htjeti dolaziti, a njezini građani neće bježati u potrazi za pristojnom egzistencijom i društvom bez ideoloških i kulturoloških konflikata.

Ustrajan rad na tim ciljevima jedini je način da se odužimo žrtvama i stradalnicima Škabrnje, Vukovara i cijele Hrvatske. Hrvatski laburisti u tomu neće posustati, uvjereni da na tom putu nismo usamljeni.

Hrvatski laburisti – Stranka rada

| Broj posjeta: 39 |

Želite li komentirati? Objava: "Hrvatski laburisti neće posustati u borbi za Hrvatskom kakvu ste sanjali"

Imate li komentar?