Hrvatski laburisti na Konferenciji za medije Udruge hrvatskih pacijenata

U utorak 22. studenog 2011. održana je u Zagrebu u zgradi Crvenog Križa Konferencija za medije koju je organizirala Udruga hrvatskih pacijenata. UHP je na ovom skupu dodijelio zahvalnice najsestri i najliječniku za 2011. godinu. Ovo je akcija kojom UHP želi potaknuti društvo na više solidarnosti, plemenitosti i zahvalnosti te istaknuti pojedince koji u zdravstvenom sustavu rade na dobrobit pojedinca.

Na ovom su skupu bili i predstvanici Hrvatskih laburista, naši kolege liječnici Stipe Drmić i Dragan Maloševac. Tako su laburisti još jednom pokazali svoju spremnost za aktivno sudjelovanje i praćenje rada udruge koja u fokus stavlja čovjeka i njegovo zdravlje. Predsjednik Udruge hrvatskih pacijenata Marijo Drlje zahvalio se laburistima kao jedinoj političkoj stranci koja je prisustvovala ovom događaju, a kolege laburisti su iskoristili ovu prigodu da popričaju i sa članicom IO KoHOM-a doktoricom Idom Jaugust Šitom.

Priznanje za najsestru dobila je viša medicinska sestra Marija Županović, glavna medicinska sestra KBC-a Split, a priznanje za najliječnicu primila je doktorica Marija Spajić, specijalist pedijatar-nefrolog iz OB Karlovac.

Na slici: Laburisti liječnici Dragan Maloševac i Stipe Drmić s predsjednikom UHP-a Marijom Drljom, predstavnicom KoHOM-a doktoricom Idom Jaugust Šitom i dobitnicama zahvalnica višom medicinskom sestrom Marijom Županović i doktoricom Marijom Spajić. (DM)

| Broj posjeta: 1.666 |

Želite li komentirati? Objava: "Hrvatski laburisti na Konferenciji za medije Udruge hrvatskih pacijenata"

Imate li komentar?