Hrvatski laburisti dosegnuli 4.000 članova

Gospođi Mašinović predsjednik stranke će uručiti radnički šljem

Zagreb, 29. rujna 2011. — S današnjim danom Hrvatski laburisti – Stranka rada dosegnuli su 4.000 članova u samo godinu i pol dana, od osnutka stranke u veljači 2010.godine. Gospođa Mašinović, iz Primorsko – goranske županije potpisala je pristupnicu u stranku te se time pridružila najbrže rastućoj stranci u Hrvatskoj. Predsjednik stranke, Dragutin Lesar će prvom prilikom tijekom posjete Primorsko – goranskoj županiji gđi. Mašinović uručiti mali simbolički poklon – radnički šljem.

Hrvatski laburisti – Stranka rada među 4.000 članova ima 38,6 posto žena te 61,4 posto muškaraca. Četvrtina svih članova mlađih je od 30 godina, a skoro polovica njih mlađih od 40 godina.

| Broj posjeta: 1.955 |

3 komentara u "Hrvatski laburisti dosegnuli 4.000 članova"

  1. Ovo je puka znatiželja!
    Ovaj jedan član iz inozemstva, da li se učlanio u Hrvatskoj, pa otišao u inozemstvo, ili se učlanio otamo!?
    I još, da li se radi o Bosni i Hercegovini, ili nekoj drugoj zemlji?

    [rjk]

  2. Preporučam predsjedniku stranke,gosp.Lesaru da se nabavi više Radnički šljemova i da se oni poklone našoj Vladi kako im gluposti nebih padale na pamet,hoću reći glavu.Po mogućnostima stranke ja predlažem da se oni dijele od strane Laburista,Radničke stranke,jer kako vidim u ovoj započetoj predizbornoj kampanji oni su potrebni u većinskim strankama.Laburisti ovoje vaša šansa,netreba je propustiti.

  3. @rjk, to su upiti za tajništvo stranke. hvala.

Imate li komentar?