Čestitamo vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Prije 16. godina vojno-redarstvenom akcijom Oluja oslobođen je najveći dio od srpskih pobunjenika (u službi Miloševićeve velikosrpske politike) okupiranog hrvatskog teritorija. Zahvaljujući temeljitim pripremama, odličnoj organizaciji, uzornoj strategiji te hrabrosti i požrtvovnosti hrvatskih branitelja na kninskoj se tvrđavi, konačno, zavijorio hrvatski barjak. Podsjećajući se na ta junačka vremena, ali i na – na žalost – neostvarene snove i branitelja ali i većine hrvatskih građana, koji danas žive u siromaštvu i egzistencijalnoj neizvjesnosti, čestitamo vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Mi, Hrvatski laburisti, odlučni smo promijeniti politiku te, postepeno, zapušteno hrvatsko društvo. U svim tim promjenama na prvome je mjestu čovjek, osoba, radnik, dakle; svi oni koji žive od svojega rada. Da bi smo radniku vratili dignitet, moramo se izboriti za pravednu raspodjelu bogatstva, a to je moguće jedino promjenom vlasti i – napose – što većim utjecajem Hrvatskih laburista – Stranke rada. Jer mi smo jedino jamstvo pravednoga i poštenoga društva.

| Broj posjeta: 807 |

1 komentar u "Čestitamo vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti"

  1. E draga gospodo slabo i Vi možete jamčiti o tome što pišete…. radnike , branitelje i poštene ili ste potjerali ili su istupili van …
    a unilever marketinga i menadžera je i previše u društvu i zato nam tako i je …
    na žalost i Vi ste jedna velika obmana za Hrvatsko društvo

Imate li komentar?