Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Predsjednik Hrvatskih laburista čestitao je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Drage građanke i građani,

prisjetimo se i odajmo najdublju počast svima koji su ugradili svoje živote u proces stvaranja moderne Hrvatske i osigurali njezinu teritorijalnu cjelovitost, osobito stradalim braniteljima, obiteljima poginulih i nestalih. Posebna zahvalnost našim hrabrim braniteljima koji su bezrezervno osigurali realizaciju višestoljetnog sna o samostalnoj Hrvatskoj. To nam pokazuje da možemo promijeniti i ono što nam se čini nemoguće jer pred nama je upravo takvo vrijeme.

Za to nam treba odlučnosti, odvažnosti i osobne odgovornosti kako bi izgradili snažniju i jaču Hrvatsku koja se u mirnodopskim uvjetima bori sa svim pošastima koje joj prijete i pokušavaju nagrizati načela demokracije, prava radnica i radnika, ekonomski prosperitet i zdravstvenu sigurnost.

Proslavimo zajednički Dan pobjede i domovinske i Dan hrvatskih branitelja sa zahvalnošću, srčano, ponosno i s razumijevanjem naših različitosti koje našu Hrvatsku krase! Naročito budimo pozorni i poštujemo mjere fizičke distance kako zdravstveno bi što bezbolnije proslavili ovu veliku obljetnicu.

U ime Laburista od srca vam čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

David Bregovac, predsjednik Laburista

| Broj posjeta: 36 |

Želite li komentirati? Objava: "Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja"

Imate li komentar?