Birači najviše vjeruju svojim očima i ušima

Održana treća radionica za kandidate

Laburisti su stranka koja se ne boji građana, zato će kandidati za načelnike, gradonačelnike i župane, zajedno sa svojim zamjenicima, pokucat na vrata građanima tijekom idućih mjeseci ne bi li čuli stvarne probleme i potrebe građana.

Predzadnja u nizu Radionica za kandidate održana je u subotu, 26. siječnja, u prisutnosti velikog broja kandidata. Stručni tim Hrvatskih laburista proveo je kandidate kroz pripremu kampanje za medije i kampanje Od vrata do vrata. Mediji utječu na percepciju birača i važno je poslati svoje poruke putem medija, a osobito govoriti istinu i ne obećavati “gradnju mostova tamo gdje ni rijeke nema”. Laburisti iskren oblik komunikacije, dakle bez fige u džepu, promoviraju i na nacionalnoj i na lokalnim razinama. Samo istinom i dosljednjim ponašanjem može se zaslužiti povjerenje birača.

Laburisti se zalažu od početka za više demokracije odnosno za veću participaciju građana u društvenom životu. Upravo zato su Laburisti spremni i tijekom predkampanje za lokalne izbore obići najveći broj građana kako bi im se predstavili, ali i kako bi čuli u neposrednom kontaktu što građani žele promijeniti. Treća stranka u državi želi i na lokalnoj razini, koja nije ništa manje važna, opravdati do sada stečeno povjerenje i pokazati spremnost za preuzimanje odgovornosti za javne poslove koji će uslijediti nakon lokalnih izobra. I baš zato je izuzetno važno građanima pružiti mogućnost da upoznaju kandidate u neposrednom kontaktu. Birači vjeruju i onome što čuju ili pročitaju putem medija, ali puno više vjeruje svojim očima i ušima. I Laburisti to ozbiljno shvaćaju. (dp)

| Broj posjeta: 989 |

Želite li komentirati? Objava: "Birači najviše vjeruju svojim očima i ušima"

Imate li komentar?