Bandić na oporbu poslao Čistoću

Zagreb, 7. svibnja – Milan Bandić je danas tijekom održavanja virtualne sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba na oporbene zastupnike poslao Čistoću. Oporbeni zastupnici organizirali su praćenje sjednice na otvorenom, na Trgu Svetog Marka, jer Bandić nije dozvolio da se sastanak zastupnika održi u dvorani, i to uz poštivanje svih sigurnosno-zdravstvenih mjera.

„Hitno slanje zaposlenika Čistoće sa šmrkovima na oporbene zastupnike je pokazatelj što točno Bandić misli o građanima. Ovakvo tretiranje oporbenih zastupnika je direktno nepoštivanje Zagrepčanki i Zagrepčana.“ – poručuje David Bregovac, predsjednik Laburista.

Mjesec i pol dana nakon razornog potresa u Zagrebu, očitom deficitu gradskog proračuna koji je nastao uslijed Bandićevih malverzacija davno prije korona pandemije, megalomanskim projektima, građanke i građani još nemaju rješenja kako će funkcionirati razoreni nam glavni grad Hrvatske.

„Bandića treba žurno smijeniti jer upravlja Gradom samo u svoju korist. Njegove kriminalne politike i ciljano promišljene odluke katastrofalnih su posljedica za građanke i građane Grada Zagreba. Tome se treba stati na kraj, a to HDZ sigurno neće napraviti.“ – zaključuje Bregovac.

| Broj posjeta: 31 |

Želite li komentirati? Objava: "Bandić na oporbu poslao Čistoću"

Imate li komentar?