Tek shvatili što su dobili s Kerumom (video)

Ispred zgrade posrnulog “Dalmacijavina”, u Gradskoj luci, županijska organizacija Hrvatskih laburista-Stranke rada održala je u utorak konferenciju za novinare na kojoj je najavljen samostalni izlazak na predstojeće parlamentarne izbore.

Ante Buklijaš, predsjednik županijskih laburista, kazao je kako ovih dana slijedi sastavljanje stranačke izborne liste za desetu izbornu jedinicu.

– Naši ogranci imaju potpunu samostalnost u predlaganju imena kandidata i sastavljanju lista. No, vjerujem da bi se ogranci mogli složiti da predsjednik stranke Dragutin Lesar bude nositelj liste za X. izbornu jedinicu, ali i svih naših izbornih lista u Hrvatskoj. Ipak je Lesar ovu stranku učinio prepoznatljivom u državi – kazao je Buklijaš.

Na novinarski upit koja bi stranka Hrvatskim laburistima mogla biti prihvatljiv koalicijski partner u postizbornom razdoblju, Buklijaš je odgovorio:

– Želimo da naši koalicijski partneri, prvenstveno, budu hrvatski građani. S HDZ-om ne želimo ni u autobus, a kamoli u koaliciju. Što se tiče Željka Keruma, Splićani su tek sada shvatili što su dobili. Koalicija predvođena SDP-om nama je najbliža – kazao je Buklijaš.

Izvor: http://wwww.slobodnadalmacija.hr/Novosti/Crnakronika/Crnakronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/148122/Tek-shvatili-to-su-dobili-s-Kerumom.aspx

| Broj posjeta: 1.114 |

Želite li komentirati? Objava: "Tek shvatili što su dobili s Kerumom (video)"

Imate li komentar?