Od 2 ovce, jedna bi im pobjegla, drugu ukrali

Hrvatski laburisti u Karlovcu o zbivanjima u gradu i karlovačkoj stvarnosti, “u kojoj sitne prodane duše kroje sudbinu grada”

Karlovac – Nakon 20 godina niti građani, a ni Grad Karlovac nemaju pojma čime raspolažu. Bitno je da imaju 130 zaposlenih, poručila je danas predsjednica karlovačkih Laburista Snježana Kirinić.

Dodala je da dan za danom u Karlovcu iskaču afere i lopovluk, ali i perfidno izmotavanje gradonačelnika koji nije sposoban podnijeti odgovornost za nemar i pljačku. Umjesto da naredi djelatnicima da popišu gradsku imovinu, on pokušava odgovornost prebaciti na drugog, smatra Kirinić.

Ako to čelnici ne znaju ili ne žele, našlo bi se pametnih ljudi među 350 tisuća nezaposlenih, nastavlja Kirinić.

Čelnici razbacuju novac kroz prozor, bacaju vrtiće, bazene, mi ih plaćamo iz svog džepa, no naši građani žele znati kamo njihov teško zarađeni novac odlazi. “Da im građani daju nacrtane dvije ovce, imamo dojam da bi im jedna pobjegla, a drugu bi im ukrali koliko su sposobni, kaže Kirinić.

Smatra da Grad i dalje ne zna što ima, a s čime raspolaže besmisleno i ludo razbacuje. Misle da će se slična stvar dogoditi i na području vojarne Luščić. Očekuju da javnim natječajem se odredi tko će i što graditi na tom terenu, i boje se da to ne završi kao Centar gradnja.

Izvor: http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/9-6-2011/od-2-ovce-jedna-bi-im-pobjegla-drugu-ukrali

| Broj posjeta: 1.014 |

Želite li komentirati? Objava: "Od 2 ovce, jedna bi im pobjegla, drugu ukrali"

Imate li komentar?