Laburisti: Bandić nezavisnu scenu vidi samo kao prišt na vrhu nosa

Zagrebački laburisti pozvali su Zagrepčane da se u subotu okupe na Cvjetnom trgu u što većem broju kako bi iskazali podršku zatvorenom Autonomnom kulturnom centru Medika. Tim povodom izdali su i priopćenje koje donosimo u cijelosti:

Laburisti zagrebačke podružnice nisu nimalo iznenađeni još jednim bezobzirnim atakom gradonačelnika Milana Bandića na prostor mladih ljudi okupljenih oko Autonomnog kulturnog centra Medika. Nadam se da će u subotu podrška za Mediku na Cvjetnom trgu okupiti veliki broj mladih ljudi”, izjavio je Robert Prugovečki, predsjednik zagrebačke podružnice Hrvatskih laburista.

Poučeni slučajem Močvara, znamo da samovolja Milana Bandića uvijek pogađa one od kojih Milan Bandić nema dovoljno koristi. Bandić voli sve što vole mladi samo kada to odgovara njegovim osobnim interesima, a za interese nezavisne scene nije ga briga.

Bandićevi kulturni Pretorijanci, Ljuština i Lovrić, nezavisnu scenu vide samo kao prišt na vrhu nosa, a 11 milijuna gradskih kuna nezavisne scene koje je Ivica Lovrić, pročelnik Ureda za kulturu, zamaglio u ovogodišnjem proračunu treba potražiti u šatorima koje Bandićevi Pretorijanci vole više od čvrstih zidova Medike, Močvare ili nekog drugog toponima alternativne kulture koju ne razumiju i koju sistematski uništavaju.

“Bandićev urbicid čeka konačno svoj kraj, laburisti su optimisti i vjeruju da će građani Zagreba iduće godine odlučiti da Bandić ode s mjesta gradonačelnika šator-grada zajedno sa svojim šator -kulturnjacima

Zagrebački laburisti

Izvor: http://dalje.com/hr-zagreb/laburisti–bandic-nezavisnu-scenu-vidi-samo-kao-prist-na-vrhu-nosa/433400

| Broj posjeta: 1.017 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti: Bandić nezavisnu scenu vidi samo kao prišt na vrhu nosa"

Imate li komentar?