KZŽ Laburisti će srušiti aktualnu županijsku vlast?

Predsjednik Hrvatskih laburista, Tomislav Končevski, razočaran je načinom na koji ih je SDP ostavio izvan Narodne koalicije i pita se kako sada uopće nastaviti suradnju na lokanoj razini, piše današnje tiskano izdanje Zagorskog lista.

-Teško je pomišljati o daljnoj suradnji na lokalnoj razini, što SDP priziva u ovom našem zagorskom kraju, nakon što je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, prošle subote lagao o našoj komunikaciji. Izjavio je kako razgovara samo s predsjednicima stranaka, nakon što su ga novinari upitali o njegovom šurovanju sa laburističkom zastupnicom Nansi Tireli.

Istina da je sa mnom uopće nije razgovarao, odbio je sve moje pozive, a sa Tireli je komunicirao meni iza leđa. O tomu ćemo više narednih dana, nakon Predsjedništva stranke – rekao je Končevski za Zagorski list.

Obzirom da su Laburisti u Krapinsko-zagorskoj županiji u vladajućoj koaliciji sa SDP-om, Končevskom je i ta suradnja i pratnerstvo sad upitno, piše Zagorski list.

-Kako nakon toga svega surađivati sa SDP-om? Laburisti podržavaju rad naše Županijske skupštine u kojoj vlast drži SDP i SDP-ov župan. Čuvamo im leđa i većinu više od tri godine, punimo cijeli mandat i maksimalno smo konstruktivni. Međutim, nitko od tih SDP-ovaca nije stao iza laburista. Pitam ja vas: što bi čovjek trebao sad učiniti?! Meni je očito da smo mi njima smetnja, a možda i prijetnja – zaključio je Končevski. (Zagorje.com)

| Broj posjeta: 260 |

Želite li komentirati? Objava: "KZŽ Laburisti će srušiti aktualnu županijsku vlast?"

Imate li komentar?