Hrvatski laburisti neće kukurikati ni kukulelati (audio)

Hrvatski laburisti – stranka rada na parlamentarne izbore izlazi u svih deset izbornih jedinica i to sa samostalnim listama. Najavio je to u Raši predsjednik stranke Dragutin Lesar, rekavši da neće ni kukurikati ni kukulelati, ali ni koalirati, posebice ne s HDZ-om.

Lesar je vijest o samostalnom izlasku na izbore objavio pred oronulom i zapuštenom zgradom pogona Prvomajske u Raši, tvornice koja je prije dvadeset godina zapošljavala 1.200 radnika koji su proizvodili najmodernije strojeve za obradu metala. Lesar kaže da je to najbolji simbol stanja u hrvatskom gospodarstvu – a za televizijske kamere izveo je i perfomans s kamenom temeljcem na kojem je bila ispisana brojka 1906.

Sve dok Hrvatska ne bude počivala na temeljnim vrijednostima rada, poštenja, istine, znanja i društvene pravednosti, neće biti mogućnosti boljeg i pravednijeg društva u zemlji, zaključio je Lesar u Raši.


Još iz medija:

>> http://www.radiolabin.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1516%3Arau-posjetio-predsjednik-hrvatskih-laburista&catid=2%3Aopenito&Itemid=39
>> http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lesar_otvorio_spomen_obiljezje_za_raspad_hrvatske_industrije/385728.html

| Broj posjeta: 1.098 |

Želite li komentirati? Objava: "Hrvatski laburisti neće kukurikati ni kukulelati (audio)"

Imate li komentar?