Za prvu besplatnu radionicu “EU fondovi za mala i srednja poduzeća” tražilo se mjesto više

Ovog je vikenda, 18. i 19. listopada, održana prva besplatna dvodnevna radionica “EU fondovi za mala i srednja poduzeća” u organizaciji Ureda Nikole Vuljanića, zastupnika u Europskom parlamentu i grupacije GUE/NGL.

Na radionici namijenjenoj obrtnicima i poduzetnicima polaznici su između ostalog doznali koji sve europski fonodvi postoje, gdje sve i na koji način tražiti natječaje, kako znati mogu li uopće konkurirati za sredstva fondova te što sve treba sadržavati kvalitetan projekt i kako ga napisati.

Predavanje su držali vrsni predavači s dugogodišnjim iskustvom na tom području gđa. Martina Belić i g. Josip Štilinović a svojim je izlaganjem doprinijela i gđa. Tatjana Pintar.

Zbog iznimno velikog interesa građana za radionicu, kao i zadovoljstva polaznika nakon radionice, održat će se još nekoliko radionica.

Sljedeća besplatna dvodnevna radionica na ovu temu održat će se 22. i 23. studenog a prijave za radionicu se primaju do utorka, 19. studenog na adresu eu-ured@laburisti.com. Broj polaznika je ograničen. Sve dodatne informacije možete dobiti putem navedenog maila i na brojeve telefona 095 3890 801 i 095 3890 805.

| Broj posjeta: 767 |

Želite li komentirati? Objava: "Za prvu besplatnu radionicu “EU fondovi za mala i srednja poduzeća” tražilo se mjesto više"

Imate li komentar?