Vuljanić iz Daruvara i Bjelovara poručuje kako SDP jedino zna kupovati nove automobile

Nakon Sisačko-moslavačke županije, europarlamentarac Nikola Vuljanić posjetio je i Bjelovarsko-bilogorsku županiju, točnije Daruvar i Bjelovar u pratnji svojih suradnika i saborskog zastupnika Zlatka Tušaka.

Građanima je dijelio bilten „Bolja Europa je moguća“ i pokušao približiti svoj rad, ali i cijeli sustav Europskog parlamenta jer je to još uvijek tema o kojoj se ne razgovara na objektivan način u javnosti, već se isključio govori o plaćama.

„Razlike u radu Europskog parlamenta i Hrvatskog sabora su velike. Ovdje se odluke donose u Vladi a saborski zastupnici su glasačka mašinerija koja gimnastikom ruku donosi odluke. U Europskom parlamentu to nije tako. Ako želite da vam se nešto usvoji morate razgovarati i s onima koji misle drugačije te stvoriti kompromis“ – rekao je Vuljanić.

Nije propustio priliku kritizirati aktualnu Vladu za koju smatra da je jedino sposobna kupovati nove automobile kako na nacionalnoj razini, tako i njihovi stranački prijatelji na lokalnim razinama.

„Nisu bili sposobni ni povući one novce koje smo uplatili u proračun EU, a kamoli i dodatne, jer nemaju pripremljene projekte“ – kritizirao je Vuljanić uz komentar sa se ponašaju kao da nisu znali da ćemo ući u EU.

Domaćin posjeta Daruvaru i Bjelovaru bio je saborski zastupnik i predsjednik podružnice laburista u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Zlatko Tušak koji se osvrnuo i na glasovanje o radu državnog odvjetnika Mladena Bajića.

„Mladen Bajić samo izvlači predmete političara koji su završili sa svojom karijerom i to po naputku aktualne Vlade. Tu nema samostalnosti u odlučivanju i zato bi, da smo bili prisutni na glasovanju, odbili to izvješće“ – rekao je Tušak.

| Broj posjeta: 840 |

Želite li komentirati? Objava: "Vuljanić iz Daruvara i Bjelovara poručuje kako SDP jedino zna kupovati nove automobile"

Imate li komentar?