Rijeka: Stečena znanja širit ćemo među građanima

Posljednja, petnaesta po redu EU edukacija u organizaciji zagrebačkog ureda Nikole Vuljanića i GUE/NGL grupacije za članove izvršnih odbora podružnica i ogranaka Hrvatskih laburista – Stranke rada, održana je u četvrtak, 14. studenog u Rijeci.

Marina Budimir je u svom predavanju istakla zašto je važno participirati na izborima za Europski parlament te je, između ostalog, govorila kakve se sve odluke donose u Europskom parlamentu čiji se je značaj, primjenom Lisabonskog ugovora, uvelike povećao. Također je objasnila kako građani mogu koristiti besplatne alate Europske unije u obrani svojih prava.

Zvonimir Međeral je govorio u ulozi GUE/NGL grupacije u Europskom parlamentu te razlozima zbog kojih se je europarlamentarac Nikola Vuljanić priključio upravo toj grupaciji, nakon čega su uslijedila brojna pitanja članova.

Na kraju ovog ciklusa edukacija, a na temelju pozitivnih ocjena koje su dobili predavači te gotovo stopostotnim odgovorom članova da ovakvih edukacija treba biti više i da su bitne za komunikaciju u Stranci, vjerujemo da smo odradili dobar posao. Članovi podružnice Primorsko – goranske županije poručuju da će stečena znanja širiti dalje među građanima i informirati ih o prednostima koje nudi članstvo u Europskoj uniji. (DD)

| Broj posjeta: 334 |

Želite li komentirati? Objava: "Rijeka: Stečena znanja širit ćemo među građanima"

Imate li komentar?