Vuljanić: Nesposobna Vlada radi nam odličnu promidžbu

Hrvatski laburisti nastavljaju svoju predizbornu kampanju za predstojeće europske izbore, pa su tako danas posjetili Karlovac, rodni grad nositelja liste i aktualnog europarlamentarca Nikole Vuljanića. Kandidati su građanima predstavili svoj program, ali i porazgovarali s njima o aktualnim problemima koji ih muče u društvu, kojih je zahvaljujući Vladi Zorana Milanovića svakim danom sve više.

Nikola Vuljanić na konferenciji za novinare poručio je da je zadovoljan s tijekom kampanje za europske izbore, jer laburistima upravo Zoran Milanović i nesposobna Vlada na čijem je čelu, rade najbolju promidžbu. “Milanović je potpuno nesposoban u mnogim stvarima, počevši od vođenja države. No za promidžbu oporbe je sjajan. On jednostavno nema sluha za radnike, umirovljenike, siromašne, općenito za svoj narod” – istaknuo je Vuljanić na tržnici u svom rodnom Karlovcu gdje su laburisti danas proveli prijepodne.

Sanda Kolaković, Nikola Vuljanić, Monika Bogeljić

S njim je bila Monika Bogeljić, 23 – godišnja kandidatkinja koja zauzima drugo mjesto na listi laburista za Europski parlament. Poručila je kako se Hrvatska nalazi pred izborima čiju važnost mnogi ne prepoznaju dovoljno. „Građani su nezadovoljni Vladom i društvom u kojem živimo. Moramo biti svjesni kako svaki drugi zakon koji se donese u Europskom parlamentu izravno utječe na hrvatsko zakonodavstvo. Zato je jako bitno koga biramo da nas zastupa –to moraju biti ljudi koji poznaju hrvatsku stvarnost i koji će raditi na dobrobit hrvatskih građana“, poručila je mlada političarka.

Monika Bogeljić

Sanda Kolaković, kandidatkinja iz Petrinje, očekuje dva mandata za laburiste. Ta dva zastupnika biti će pravi zastupnici socijalne pravednosti, a ne produžena ruka krupnog kapitala kako je to do sada bilo s tzv. socijaldemokratima. „Laburisti će se zalagati za promjene u odnosu rada i kapitala te za smanjenje utjecaja bankarskog sektora“, poruka je koju je Kolaković poslala građanima.

Sanda Kolaković

Predstavljanje kandidata i programa Hrvatskih laburista organizirale su županijska organizacija na čelu s predsjednicom Snježanom Kirinić, i saborski zastupnik Nenad Pleše. Karlovački laburisti istakli su da je djelovanje Hrvatskih laburista prepoznatljivo na svim razinama: „Onako kako zastupnici Hrvatskih laburista djeluju u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu, tako radimo i mi na lokalnoj razini – odgovorno i pošteno, zalažući se za istinu, znanje i društvenu pravednost“.

| Broj posjeta: 409 |

Želite li komentirati? Objava: "Vuljanić: Nesposobna Vlada radi nam odličnu promidžbu"

Imate li komentar?