Vuljanić: "Deset HDZ-ovaca skupa na cesti ne bi dobro završilo, a kako stvari trenutno stoje u Hrvatskoj ne bi bolje prošlo ni deset SDP-ovaca"

Iz Varaždinske županije na listi Hrvatskih laburista za Europski parlament je Marija Schubert iz Ludbrega

VARAŽDIN – Hrvatski laburisti – Stranka rada u srijedu je na Franjevačkom trgu predstavila program i neke od kandidata s kojima stranka ide na izbore za Europski parlament. Tom prigodom prof. Nikola Vuljanić i Marija Schubert istaknuli su da su izbori za EU parlament vrlo važni jer se tamo donose odluke koje određuju svakodnevni život svih građana unutar zajednice pa tako i hrvatskih.

Iz Varaždinske županije na listi Hrvatskih laburista za Europski parlament je Marija Schubert iz Ludbrega

– Hrvatski laburisti će u tom parlamentu braniti zajedničke interese od kojih će nam biti svima bolje, a nacionalne interese terbalo je braniti u pristupnim pregovorima. Izbori za EU parlament su važni i zato građani trebaju izaći na birališta. Bit će žalosno ako birači nasjednu na priču velikih stranaka koje predizborne skupove održavaju po luksuznim hotelima i govore građanima da će biti odaziv na izbore slab. Poruka ne trebate ići na izbore je loša. Laburisti zagovaraju suprotno. Na izbore treba izaći i dati glas onima koji prepoznaju i koji znaju zastupati interese građana – rekao je Nikola Vuljanić te dodao da su jedina stranka koja predizborne skupove drži na otvorenom, na ulici.

– Deset HDZ-ovaca skupa na cesti ne bi dobro završilo, a kako stvari trenutno stoje u Hrvatskoj ne bi bolje prošlo ni deset SDP-ovaca – rekao je Vuljanić.

Izvor: http://www.vecernji.hr/regije/hrvatski-laburisti-predstavili-kandidate-eu-parlament-clanak-536639

| Broj posjeta: 770 |

Želite li komentirati? Objava: "Vuljanić: "Deset HDZ-ovaca skupa na cesti ne bi dobro završilo, a kako stvari trenutno stoje u Hrvatskoj ne bi bolje prošlo ni deset SDP-ovaca""

Imate li komentar?